LYS birincileri yine Kızılırmak'tan

LYS birincileri yine Kızılırmak

YGS'de olduğu gibi 2 LYS'de de Kırıkkale birincileri yine Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesinden çıktı. Ahmet Burak Acar Türkiye 222'ncisi, Muhammet Türkyılmaz ise Türkiye 453'ncüsü oldu.

BAŞARILARINA YENİLERİNİ EKLEDİLER

Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri yine yeni bir başarıya imza attı. Ahmet Burak Acar MF-3 puan türünde Türkiye 222.’si ve Kırıkkale birincisi olurken, Muhammed Türkyılmaz’da Y-TM-1 puan türünde Türkiye 453.’sü ve Kırıkkale birincisi oldu.  

BİREYSEL BAŞARININ YANINDA KİTLESEL BAŞARI

Zor bir çalışma sürecini geride bırakan öğrencilerinin bireysel başarının yanında kitlesel başarıda da güzel sonuçlar aldıklarını belirten Okul Müdürü Sinan Keskinkılıç, “20 yılı aşkın süredir Kırıkkale halkına hizmet veren okulumuz, var olan başarıları her geçen sene pekişmektedir. Bunun altında öğrenci, öğretmen ve veli üçlüsünün 4 yıl kontrollü beraberliği bulunmaktadır. Ayrıca kardeş kurumumuz Maltepe Dershanesi ile eş zamanlı ve görev paylaşımlı çalışma yatmaktadır. Öğrencilerimizi ve ailelerini gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederim. Kurumum adına bu başarıyı tüm Kırıkkale halkına hediye ediyoruz.” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti